Ποιοί είμαστε

Το Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας και Ψυχοθεραπείας ιδρύθηκε το 2010 από την Έλλη Παπαχριστούδη, ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια και κοινωνική ανθρωπολόγο, και τον Δημήτρη Μουζά, ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή, με σκοπό τη συνεργασία για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σήμερα.  Το 2013 προστέθηκε ως ισότιμο μέλος η Ελένη Ξανθοπούλου, ψυχολόγος – ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια.

 

Η συνεργασία αυτή αριθμεί ήδη αρκετά χρόνια σε διάφορα πλαίσια εργασίας και εκπαίδευσης, ενώ συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο ειδικών ψυχικής και σωματικής υγείας.

 

Σήμερα το γραφειο λειτουργεί στην Καλαμαριά με την ψυχολόγο Παπαχριστούδη Έλλη που πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας και θεραπείες ζεύγους με έδρα την Καλαμαρια Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 Έλλη Παπαχριστούδη

Η Έλλη Παπαχριστούδη είναι Ψυχολόγος Πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και Κοινωνική Ανθρωπολόγος Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας. Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος στο Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Μαθητών και Γονέων του Δήμου Καλαμαριάς, όπου συντονίζει Ομάδες Γονέων και υποστηρίζει συμβουλευτικά τους γονείς, τους κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δήμου Καλαμαριάς. Ταυτόχρονα εργάζεται ιδιωτικά στη Θεσσαλονίκη ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή θεραπεύτρια. 

 

image_grafeioimage_grafeio